О нама

bek logo wide

Кратка историја

Бек Промет д.о.о., предузеће основано 1996. године, које у свом саставу има клаоницу, три малопродајна објекта и роштиљницу, нуди вам широк асортиман меса и месних прерађевина из властите производње.

Дјелатност

Основна дјелатност нашег предузећа је производња, обрада и продаја меса и месних прерађевина. Поред наведеног посебно смо поносни на наш угоститељски објекат Роштиљ код Бек-а који у пријатном амбијенту нуди специјалитете са роштиља. Бек Промет д.о.о. Брчко је препознатљив бренд на простору Брчко дистрикта БиХ а и шире.

 Меснице

mesnice

У саставу Бек Промет д.о.о. се налазе три малопродајна објекта који увјек нуде свјеже месо и месне прерађевине из властите производње који су и били темељ за стварање ланца малопродајних објеката у Брчко дистрикту БиХ. Локације наших месница можете видјети на интерактивној мапи кликом на овај линк.

Занатска клаоница

klaonica

Занатска клаоница Бек Промет д.о.о. се налази на 15 км од Брчког у селу Брезовом Пољу и обезбјеђује свјеже месо и месне прерађевине за продајне објекте и угоститељски објекат Роштиљ код Бек-а. Властитим превозом је омогућена сигурна и безбједна дистрибуција производа у продајне објекте. Сировина је поријеклом са регија Посавине и Семберије и представља здраву и провјерену карику у ланцу производње наших производа.