O nama

bek logo wide

Kratka istorija

Bek Promet d.o.o., preduzeće osnovano 1996. godine, koje u svom sastavu ima klaonicu, tri maloprodajna objekta i roštiljnicu, nudi vam širok asortiman mesa i mesnih prerađevina iz vlastite proizvodnje.

Djelatnost

Osnovna djelatnost našeg preduzeća je proizvodnja, obrada i prodaja mesa i mesnih prerađevina. Pored navedenog posebno smo ponosni na naš ugostiteljski objekat Roštilj kod Bek-a koji u prijatnom ambijentu nudi specijalitete sa roštilja. Bek Promet d.o.o. Brčko je prepoznatljiv brend na prostoru Brčko distrikta BiH a i šire.

 Mesnice

mesnice

U sastavu Bek Promet d.o.o. se nalaze tri maloprodajna objekta koji uvjek nude svježe meso i mesne prerađevine iz vlastite proizvodnje koji su i bili temelj za stvaranje lanca maloprodajnih objekata u Brčko distriktu BiH. Lokacije naših mesnica možete vidjeti na interaktivnoj mapi klikom na ovaj link.

Zanatska klaonica

klaonica

Zanatska klaonica Bek Promet d.o.o. se nalazi na 15 km od Brčkog u selu Brezovom Polju i obezbjeđuje svježe meso i mesne prerađevine za prodajne objekte i ugostiteljski objekat Roštilj kod Bek-a. Vlastitim prevozom je omogućena sigurna i bezbjedna distribucija proizvoda u prodajne objekte. Sirovina je porijeklom sa regija Posavine i Semberije i predstavlja zdravu i provjerenu kariku u lancu proizvodnje naših proizvoda.